Tuesday, January 8, 2013

Demam..Demam Sudah..


Sampai nak demam dibuatnya tengok drama ni. Semestinya sebab cerita ni sangat-sangat best. Sampai tak boleh nak stop. Hihi. Anyway, saya tengok kat Viki.com. Install je Viki apps kat tab. Boleh terus tengok. Tajuk drama ni Feast of God.

Drama ni ada 32 episod. Sekarang baru tengok sampai episod 10. Banyak lagi tuuu. Hehe. Drama ni mengisahkan tentang persaingan 2 perempuan untuk menjadi yg terbaik dalam menghasilkan makanan tradisional Korean. Saya sangat suka pasal makanan2 ni, sebab tu drama ni sangat menarik buat saya.

Tak sabar nak tengok sampai episod last. Jumpa lagi. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...